Master NGH

NGH Master

CURS special Master NGH, desfășurat în 6 zile, pentru abilitarea de consultant hipnotist sau hipnotist, cu posibilitatea de înscriere ca membru în NGH.

Certificarea se face de NGH, care va emite diploma de absolvire după curs, în baza căreia puteți deveni membru, după achitarea unei taxe de înscriere în acest organism.

Temele acestui curs intensiv, vor include următoarele:

Acest program inovativ este desemnat să ofere participanților înțelegerea aplicării hipnozei pentru sine sau pentru alții. Cursul este practic și coboară pe pământ, concentrându-se puternic spre cum să faci asta. Prin intermediul sesiunilor de practică supravegheată, vei fi instruit să poți efectua o inducere a transei hipnotice și să o utilizezi cu pricepere și eficient.

Bine gândit și testat cu adevărat în practică, acest curs te va ajuta șă înveți abilitățile unui consultant hipnotist și să obții rezultate bune învățând pe tine sau pe alții  să aplice hipnoza. La finalizarea practicii în clasă și individual, te vei califica pentru testarea de final, de tip grilă, care va fi evaluată după criteriile NGH și în urma căreia vei putea trimite cererea ta de înscriere ca membru în cea mai mare organizație de profil din lume – National Guild of Hipnotists, cu sediul în USA. (www.ngh.net).

Detalii mai jos, selectând butonul ales.