Concept

Masterul NGH – o instruire ce îți poate schimba viața în mod pozitiv!

Este o instruire bazată pe experiența și cercetarea a numeroși specialiști în domeniul hipnozei aplicate, în special din SUA, care se finalizează prin certificarea de consultant hipnotist, recunoscută internațional de National Guild of Hypnotists, cea mai mare organizație profesională de acest gen din lume.

În urma unei instruiri de minim 6 zile de curs și alte 4 zile de practică individuală, participanții dobândesc, într-un cadru bine definit, abilitățile necesare aplicării practice ale hipnozei pentru sine sau pentru alții. Certificarea parcurgerii integrale a acestei pregătiri are loc la finalul stagiului, după efectuarea integrală a programei de curs și practică asistată.

În baza atestării acestui stagiu de pregătire de către instructorul acreditat, (NGH CI Trainer) absolventul va primi certificarea de consultant hypnotist, emisă de NGH, împreună cu cardul de membru valabil 1 an de zile.

Cursul a fost autorizat din 2017 și sub forma unei unei instruiri conforme cu un standard de formare profesională agreat de Autoritatea Calificărilor din România, situație în care se va urma o sesiune de verificare teoretică și practică, în urma căreia se va obține certificarea de consilier în domeniul adicțiilor.

Sesiunea de evaluare a abilităților teoretice și practice dobândite, are loc în următorul weekend, detaliile de program fiind anunțate pe parcurs celor interesați de dobândirea unei noi calificări profesionale. Costul sesiunii de evaluare este de 1000 lei și va aplicat suplimentar tarifului de curs anunțat, doar celor interesați de această evaluare finală, certificată prin A.N.C.

Participanții la acest program vor putea obține la finalizarea cursului și diploma de calificare în consilierea în domeniul adicțiilor putând începe o activitate lucrativă conform codului COR 263502.

Înscrierile se pot face AICI.

Prin acest training vei descoperi cum să folosești mai mult din abilitățile mentale naturale, vei învăța cum să aplici auto-hipnoza sau să hipnotizezi pe alții, vei studia numeroase aspecte ale hipnotismului aplicat pentru rezolvarea unor probleme sau obiceiuri, ( reducerea stresului, scăderea în greutate, oprirea fumatului sau eliminarea altora dependențe) vei învăța și vei aplica inducțiile hipnotice și tehnici de adâncire a stării de hipnoză, vei învăța regresia hipnotică și multe altele.

Iată ce vei învăța…

Structura cursului – Master NGH cuprinde următoarele capitole:

– Ce este hipnoza? Câteva repere de istorie a hipnozei

– Desfiinţarea miturilor despre hipnoză

– Principile hipnozei aplicate

– Cum se hipnotizează și precauțiile în hipnoză

– Structura şedinţei de hipnoză

– Evaluarea comportamentului și fixarea obiectivului

– Testul de sugestibilitate și adâncimea transei hipnotice

– Noțiuni despre conștient și subconștient. Controlul sugestiei.

– Inducțiile suplimentare și tehnici de aprofundare

– Controlul durerii prin hipnoză

– Renunțarea la fumat

– Hipnoza pentru controlul greutății

– Controlul stresului

– Cum să înveți autohipnoza în şase ore

–Tehnici de regresie şi alte tehnici suplimentare

– Noțiuni de etică a NGH – National Guild of Hypnotists –

– PRACTICĂ… PRACTICĂ… PRACTICĂ…