Noutăți

Anunțăm ca noutate în România, un program de instruire certificat recent de Autoritatea Națională a Calificărilor, care a avizat programul nostru de pregătire profesională, pentru specializarea de consilier în domeniul adicțiilor.

Cursul a fost autorizat recent sub forma unei instruiri conforme cu standardul de formare profesională agreat de Autoritatea Calificărilor din România, situație în care se va urma o sesiune de verificare teoretică și practică, în urma căreia se va obține certificarea de consilier în domeniul adicțiilor.

Sesiunea de evaluare a abilităților teoretice și practice dobândite, are loc în următorul weekend, detaliile de program fiind anunțate pe parcurs celor interesați de dobândirea unei noi calificări profesionale. Costul sesiunii de evaluare este de 900 lei și va fi aplicat suplimentar tarifului de curs anunțat, doar celor interesați de această evaluare finală, certificată ANC.

Participanții la acest program de instruire vor putea obține la finalizarea cursului și diploma de calificare în consilierea în domeniul adicțiilor putând începe o activitate lucrativă conform codului COR 263502.

Înscrierile se fac AICI…

 

Motive de a învăța hipnoza
Vino în luna Noiembrie la București pentru o experiență personală de învățare după standarde internaționale, la instruirea concepută de specialiști din cadrul celei mai mari organizații mondiale a hipnotiștilor și consultanților în hipnoză, este vorba de National Guild of Hypnotists din SUA.

Instruirea îți va asigura dezvoltarea și învățarea unor abilități noi, pe care le poți învăța ușor în clasă, inclusiv prin practica asistată efectuată cu alți participanți, și vei învăța proceduri simple de inducerea a unei transe sau tehnici de auto-hipnoză.

Cu abilitatile dobandite la un curs special NGH pentru: reducerea si controlul stresului, eliminarea fricilor si emotiilor, controlul greutatii, oprirea fumatului, controlul durerii sau regresia pentru rezolvarea unor probleme , ele sunt doar cateva din domeniile in care poți interveni cu tehnicile de autohipnoza si hipnoza aplicata, invațate pe durata a 2 weekenduri, pe care le vei aplica pentru tine sau pentru altii.

Iata câteva motive să vii la această pregătire:
-vei învăța proceduri sigure de a comunica cu mintea ta, o altă cale de a comunica cu subconștientul tău
– obții abilități și expertize noi, utile unei calificări în acest domeniu aplicat
– vei afla cum de fapt orice tehnică de hipnoză este în fapt auto-hipnoză pentru cel care aplică
– vei învăța ușor toate procedurile pentru a fi un bun consultant în aplicarea hipnozei pentru tine sau cu alții
– vei experimenta proceduri noi, care te vor ajuta să te simți bine,
– prin aplicațiile de curs vei rezolva imediat multe din situațiile problemă apărute în viața ta.

În urma acestei pregătiri, pe durata a 2 weekenduri, cu numeroase prezentări teoretice, demonstrații si aplicații în clasă, la final vei putea sa trimiți cererea ca membru al acestei organizații internaționale, care emite Certificarea de consulting hypnotist pentru tine.

Poți fi unul din primii practicieni în acest nou domeniu al consilierii în hipnoza aplicată, pentru rezolvarea problemelor de viață sau eliminarea dependențelor create voluntar sau involuntar.